Vi informerer med dette om at vi bruker cookies på våre nettsider, blant annet til statistiske formål. Du kan lese mer om bruken av cookies her >>

Om oss i BYGGI Drammen

Om oss i BYGGI Drammen

I mai 1990 åpnet vi Grønland Trelast i Drammen. I 2013 valgte vi å bli en del av BYGGI kjeden for på den måten å bli enda bedre på pris, tjenester og kvalitet til vårt nærmiljø.

I 2014 utvidet vi med ny butikk i Svelvik, hvor vi kan tilby våre kunder utstilling av både bad og kjøkken. 

Siden vi i 2007 flyttet til nye og større lokaler i Neumannsgate 17, har vi utvidet vårt sortiment betraktelig. Våre ansatte i både Drammen og Svelvik er godt skolerte som vil ta seg god tid til deg og dine ønsker da vårt hovedmål er å yte den beste service mulig til deg som kunde.

Både i Drammen og Svelvik fører vi det meste av trelast og byggevarer og bestreber oss på å ha områdets beste utvalg av listverk, dører, beleggningsstein, hagemurer og støttemurer.
Salg, service og montering av garasjeporter har blitt et av våre hovedprodukter, og vi kan tilby et stort utvalg av porter samt en egen montasje-og serviceavdeling.

I våre butikker finner du det du trenger av maling, treverk, dører, vinduer, verktøy og tilbehør. Hvis det er noe du ikke finner i butikken, så bestiller vi det til deg!

EN SIKKER HANDEL - UANSETT HVA DU TRENGER!

Til topp