×

Vi informerer med dette om at vi bruker cookies på våre nettsider, blant annet til statistiske formål. Du kan lese mer om bruken av cookies her >>

VI GJØR VALGET ENKELT!

VI GJØR VALGET ENKELT!

Nordmenn har i mange år vært tradisjons- og ikke minst prisbevisste. Derfor har impregnerte terrassebord vært en sikker vinner lenge. Nå velger stadig flere seg mer sofistikerte, trendbevisste og ikke minst vedlikeholdsfrie terrasser, og her er 8 av dem...

1. MØREROYAL® UNO
Med rill. Legges med rillet side opp. Den har en nydelig, transparent gråfarge, like perfekt for den moderne boligen som for hytta. FIT FOR FEET – ingen sprekker eller fliser.

               

2. MØREROYAL® DUO
Dobbeltbehandlet med impregnering og olje. Det gir unike egenskaper med minimalt med flising og sprekking. Garantert råtefritt i 50 år! MøreRoyal® DUO er høvlet med en glattside og en rillet side, og kan brukes på begge sider eller i kombinasjon for å lage mønster.

3. MOELVEN VARMEBEHANDLET FURU
Moelvens varmebehandlede terrassebord (termotre) fremstilles ved hjelp av eksklusiv råvare. Her er høvling, tørking og kalibrering nærmest utført som håndarbeid. Termotre er ikke tilsatt noen kjemikalier, kun varmebehandling med ren vanndamp. Du får et terrassegulv som nesten er vedlikeholdsfritt der spyling med vann, og eventuelt vasking med grønnsåpe, er tilstrekkelig renhold av overflaten. 

 

4. MOELVEN/BERGENE HOLM TRYKKIMPREGNERT
Et terrassebord som er trykkimpregnert er et holdbart og rimelig valg. Og det er derfor hyppig valgt blandt norske forbrukere. Treverket behandles med kobbermidler, også kalt CU, som beskytter treverket mot råte- og insektangrep. Moderne CU-impregnert trevirke regnes ikke som farlig avfall. Du bør overflate- behandle terrassegulvet med beis eller olje for å oppnå best mulig holdbarhet.

 

 

                         

5. KEBONY® FURU
Kebony® er en norsk miljøvennlig, patentert trebehandlingsprosess. En biovæske gir treets cellestruktur en permanent endring med de overlegne beskyttende egenskaper og en dyp og fyldig brunfarge. Kebony® får en naturlig sølvgrå patina når det utsettes for vær og vind. Kebony® gir en holdbarhet på minst 30 år!

                                     

6. TREX CONTOUR 
Skrus fast med komposittskruer. Trex gir 25 års garanti. Trex beskytter bordene med et tykt skall, både på overflaten og sidene. Søl fra f.eks. grill, kaffe, vin og ketchup trenger ikke ned i bordene, men kan enkelt tørkes/spyles av. TREX er UV-bestandige, ingen falming. Den treliknende strukturen gir en pen og sklisikker overflate. Trenger bare å vaskes.

                                         

7. TREX TRANSCEND 
25 mm freste bord tilpasset et skjult låssystem, slik at du får en jevn overflate uten skruehull. Fås i fargene Spiced Rum og Gravel Path. Trex er produsert av 95,4% resirkulerte materialer. De vedlikeholdsfrie terrassebordene holder seg pene år etter år. Trenger bare å vaskes.

                                           

8. KEBONY® CLEAR RADIATA GLATT M/SPOR
Kebony® Clear Radiata er laget av FSC™-sertifisert Pinus Radiata (Montereyfuru), behandlet med biobasert, fornybart innsatsstoff. Den patenterte Kebony®-teknologien gir et unikt tremateriale med lang holdbarhet og eksklusivt utseende. Kebony Clear er gjennombehandlet og kan kappes og bearbeides på samme måte som tradisjonelle harde treprodukter. Leveres med en dyp og fyldig brunfarge som etter eksponering for sol og regn utvikles til en naturlig sølvgrå patina.

 

 

Spør oss  & vi hjelper deg!

Til topp