×

Vi informerer med dette om at vi bruker cookies på våre nettsider, blant annet til statistiske formål. Du kan lese mer om bruken av cookies her >>

Garasje og bod 2016

Garasje og bod 2016

Høst er tid for å sette opp/bygge garasjer, boder og andre tilleggsbygg. Sjekk ut vår nye garasjekatalog. I disse dager finner du den i samtlige av våre BYGGI butikker, hvor også betjeningen kan hjelpe deg uansett hvor små eller store prosjekter du skal i gang med!

Vi har et stort utvalg av garasjer og boder, både når det gjelder byggestil og størrelse. Garasjene leveres som byggesett eller i Leca. Du har også mange valgmuligheter med hensyn til kledning, tak, garasjeport, dører og vinduer.

I denne katalogen finner du også vårt utvalg i boder og driftsbygninger. Vi hjelper deg med alt fra tegning til montering. Sjekk også priser og modeller i vår garasjekalkulator.

Kataloger

Her kan du bla i våre elektroniske produktkataloger

Se vårt store utvalg og bli inspirert!

Garasje- og bodkatalogen

Vi har et stort utvalg av garasjer og boder. Garasjene leveres som byggesett eller i Leca. Du har også mange valgmuligheter med hensyn til kledning, tak, garasjeport, dører og vinduer. I denne katalogen finner du også vårt utvalg i boder og driftsbygninger.

Her kan du bla i katalogen.

Vi hjelper deg med alt fra tegning til montering. Sjekk også priser og modeller i vår garasjekalkulator.

 

Varmekatalogen

Hos oss kan du velge mellom et utall varmeprodukter og passende tilbehør til din bolig. I vår varmekatalog ser du vårt store utvalg av vedovner, peiser, elektrisk varme, gass/parafinbrennere og utepeiser i tillegg til vedkurver, tennbriketter og mye annet tilbehør. Er du nysgjerrig på brannmur og pipeløsninger så finner du også informasjon om dette i katalogen.

Se vårt store utvalg i varmekatalogen her!

 

 

Gulv- og veggkatalogen

Nytt gulv? Vi har alle typer gulv: 1-stavs, 2-stavs, 3-stavs og 4-stavs parkett, laminatgulv, vinylgulv og gulv i heltre. I tillegg til gulvunderlag, dampsperre, fuktsperre og skum som gir trinnlyddemping. Se våre fargekart på gulv og alle våre lister som matcher gulvene.

Nye vegger? Vi har veggplater og panel i MDF og trefiber. Du får dem ferdigmalte i mange farger. Vi har selvfølgelig også baderomspaneler og takplater.

Se vårt store utvalg i katalogen!

 

 

Dør- og vindukatalogen

Vi har et meget stort utvalg av dører og vinduer. Vi har vinduer i tre, aluminium og PVC. Vi har vinduer med selvrensende glass, lyddempende glass og sikkerhetsglass. Vi har ytterdører, innerdører, skyvedører, foldedører og balkongdører. Ta kontakt med din nærmeste forhandler, se også tips om hvordan du skifter vinduet selv.

Les mer i katalogen og bli inspirert!

 

Til topp