×

Vi informerer med dette om at vi bruker cookies på våre nettsider, blant annet til statistiske formål. Du kan lese mer om bruken av cookies her >>

BLI EN BYGGI

BLI EN BYGGI

Som nytt BYGGI medlem vil du få en skreddersydd oppstartspakke med butikkutvikling slik at du kommer raskt i gang.

Vi gir deg gunstige betingelser og bonusordninger, attraktive medlemsfordeler og en rekke verktøy som hjelper deg i den daglige driften.

Med Optimera i ryggen får du tilgang til en velfungerende byggevarekjede.

BYGGI på 1 - 2 - 3

Som nytt BYGGI medlem får du skreddersydd en oppstartspakke med butikkutvikling og markedsstøtte slik at du kommer raskt i gang. Vi gir deg gunstige betingelser og bonusordninger, attraktive medlemsfordeler og en rekke verktøy som hjelper deg i den daglige driften.

DETTE ER HVA VI TILBYR:

1) Komplett kjedekonsept
Med Optimera i ryggen får du tilgang til en velfungerende byggevarekjede med unike kundekonsepter, velutviklet logistikksystem, elektronisk vareportal, kurs og opplæring, driftsoppfølging, markedsstøtte, kundeservice og egen kundekontakt.

2) Gode betingelser
Optimera tilbyr gode betingelser, bonusordninger basert på lojalitet og kjøpsvolum. Dette gir mulighet for høyere lønnsomhet og bedre bunnlinje.

3) Butikkutvikling
BYGGI har en egen butikkutvikler som hjelper til med å rigge butikken ihht vår konseptmal for innvendig og utvendig profilering. For helt nye butikker byr vi på en profileringspakke der et butikk team tar hånd om ombygningen sammen med deg og ditt team. Vi skisser en butikkløsning for deg – legger så en prosjektplan ­‐ sørger for at den gjennomføres – og på 1­‐2‐3 har du en helt ny butikk.

4) Bredt varesortiment
BYGGI har tilgang på et unikt varesortiment som består av både kjente og egne merkevarer (EMV). Gjennom vareportalen kan du enkelt både finne og bestille det sortimentet som ligger for BYGGI samt det du trenger for din lokale tilpasning.

5) Kundeservice
Kundeservice står til din disposisjon med en unik erfaring og kompetanse innen byggevareindustrien fra A­-Å.

6) Markedsføring
I BYGGI ser vi på medlemmene våre som en viktig ressurs i utvikling av kjedens marked‐ og aktivitetsplan. Kampanjerådet som består av kjedemedlemmer og representanter fra Optimera gir innspill til den årlige markedsplanen. Kampanjene er en viktig del av markedsstrategien da målet med disse er å skape trafikk til butikk, øke mersalget samt tilby riktig produkter til riktig pris.

Kunde konseptene er utviklet for å gjøre det enkelt for kunden.

7) Driftsstøtte
Vi har som målseting å leve opp til vårt slagord: Alt du trenger ­‐ gjort enkelt, ­‐ også for våre medlemmer. Optimera Akademiet har et velutviklet kurs og opplæringstilbud innen fagkurs og personal,/ledelse, vi har et kjedenett/intranett, avholder sosiale og faglige kjedesamlinger for å styrke samarbeid og tilhørighet, vi har både kjede‐ og markedsråd med mulighet for å påvirke beslutninger for kjededriften. 

VÅRE MEDLEMSFORDELER GJØR DET ENKLERE OG MER LØNNSOMT FOR DEG!

VI ØNSKER KONTAKT:

Kunne du tenke deg å bli medlem/forhandler av en BYGGI butikk, fyll inn kontakt skjemaet under. Vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende prat!

Henvendelsen gjelder:

Til topp