×

Vi informerer med dette om at vi bruker cookies på våre nettsider, blant annet til statistiske formål. Du kan lese mer om bruken av cookies her >>

Om oss

Om oss

I 2013 ble byggevarekjeden BYGGI opprettet som en såkalt frivillig kjede. Dette innebærer at kjedemedlemmene selv eier butikkene. ”Alt du trenger – gjort enkelt” er slagordet.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 170.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

OM BYGGI

I 2013 ble byggevarekjeden BYGGI opprettet som en såkalt frivillig kjede. Dette innebærer at kjedemedlemmene selv eier butikkene. Optimera er hovedleverandør og eier av kjedekonseptet.

Nye krav og regler kompliserer verden og antallet nye produkter og løsninger øker. I BYGGI skal vi gjøre det enklere for både proffkunden og forbruker.

Vi skal som "alle" andre ha riktige produkter til gode priser, samtidig skal vi levere på "gjort enkelt for deg". Dette innebærer at du hos BYGGI skal finne:

  • de nødvendige fagfolk
  • en lokal byggevarebutikken, med bredt utvalg av byggevarer
  • kvalitet i alle ledd
  • ett enkelt sted å handle, uansett hva du trenger av byggevarer & jernvare

ALT DU TRENGER - GJORT ENKELT!

 

Til topp