×

Vi informerer om at vi bruker cookies (informasjonskapsler) på våre nettsider, blant annet til statistiske formål. Du kan lese mer om bruken av cookies her >>

Om oss

Om oss

Pluss er opprettet som en frivillig kjede hvilket innebærer at kjedemedlemmene selv eier butikkene. Som Plussforhandler får du gunstige betingelser og bonusordninger, attraktive medlemsfordeler og en rekke verktøy som hjelper deg i den daglige driften. ”Alt du trenger – gjort enkelt” er slagordet. BYGGI ble opprettet i 2013 og er en frivillig byggevarekjede. Kjedemedlemmene eier selv butikkene, mens Optimera er hovedleverandør og eier av kjedekonseptet.

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 170.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

 

Til topp