×

Vi informerer med dette om at vi bruker cookies på våre nettsider, blant annet til statistiske formål. Du kan lese mer om bruken av cookies her >>

Om oss i BYGGI Drangedal

Om oss i BYGGI Drangedal

I mai 2009 åpnet vi Drangedal Byggsenter og for å kunne bli enda bedre på pris, tjenester og kvalitet valgte vi å bli en del av BYGGI kjeden når den startet opp i 2013.

Som medlem av BYGGI kjeden, samarbeider vi med utvalgte leverandører som er valgt for å sikre deg de beste byggevarene, for vårt ønske er å tilby vårt nærmiljø det de behøver til sine byggeprosjekter, store eller små.

Kvalitetskravene kutter vi nemlig aldri på, men vi hjelper deg derimot mer enn gjerne med å kutte terrassebordene dine hvis du ønsker det.

BYGGI Drangedal er også medeier i Drangedalshytta, som består at lokale håndtverkere, gått sammen for å bygge hytter. Her leverer vi all trelast som trengs for å bygge disse hyttene. På denne måten sikrer vi topp kvalitet hele veien. Gå til hyttenes hjemmeside her >>

 

HOS OSS FÅR DU ALT DU TRENGER - GJORT ENKELT!

Handlelister på SMS

Alt du trenger for ditt prosjekt, rett på mobilen

Hvem har ikke tydd til penn og papir for å sikre at man får med seg alt man behøver på ett og samme besøk til butikken?

Vi har forenklet dette enda mer, så nå kan du få handlelappen rett til din mobil! 

Med noen enkle tastetrykk kan du få tilsendt ønsket handleliste til din mobil, og på denne måten sikre at du får med alt du behøver fra butikken.

SJEKK UT VÅRE HANDLELISTER HER >>

 

Til topp