×

Vi informerer om at vi bruker cookies (informasjonskapsler) på våre nettsider, blant annet til statistiske formål. Du kan lese mer om bruken av cookies her >>

Om oss

Om oss

Eikås Sagbruk AS ble grunnlagt i 1955 og har siden den gang produsert trelast. Hele virksomheten startet med 2-3 mann som produserte skurlast. Siden den gang har bruket stadig vokst og dekker i dag et tomtareal på nesten 80 000 kvadratmeter og har ca 30 ansatte. Bruket foredler årlig ca. 30.000 m3 tømmer.

Eikås Sagbruk AS har i dag moderne produksjonsanlegg til foredling av gran- og furutømmer   som består av saganlegg, rå- og tørrsorteringsanlegg, tørker, høvleri, trykkimpregnering, precut, beiseanlegg, og presseanlegg for høvelsponballer til husdyrstrø. Bruket produserer konstruksjonsvirke, kledning, paneler, lekter, terassebord, vannbrett og topprekker. Bruket selger det meste av byggevarer og lagerfører dette. Bruket selger også løs bark til hageformål.

Eikås Sagbruk AS ligger Eiken i Hægebostad kommune i Vest-Agder. Dvs at bruket har en sentral beliggenhet og selger trelast og byggevarer fra Larvik i Øst og til Bergen i Vest.

Til topp